Faaraomuurahainen

040- 754 09 55

Toimimme Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Sipoo, Tuusula,

Kerava, Porvoo, Lohja, Mäntsälä, Kauniainen, Lahti, Hämeenlinna ja lähialueet

Faaraomuurahainen luetaan ehkä lajikkeena parhaiten elintarviketuholaisiin, mutta se kyllä puree ihmistäkin.

Mitään vaaraa sinänsä siitä puremasta ei  yleisen tietämyksen mukaan ole, mutta pistää. 

Kuvaavaa on: ============================================== "Istuin matolla. Ihmettelin että mikä puree, kun mitään ei näy. Jokin vaan puree ja pistelee. Kun aikani ihmettelin niin huomasin aivan pienen-pienen hyönteisen-> minimini muurahaisen joka yritti ilmeisesti saada minusta niskalenkkiä tai muuten vaan halusi tutustua uuteen kaveriin puremalla". ==============================================

Nämä tulevat elintarvikkeisiin. Kerrostaloissa kohtalaisen työläitä torjuttavia ja yleensä koko talo on käsiteltävä kerralla. Jos ongelma huomataan ajoissa, on mahdollista, että se ei ole vielä levinnyt kaikkialle. Torjuntatoimet olisi syytä aloittaa ripeästi ja kattavasti. Näiden kanssa mieluiten hiukan liioitellusti. Tämä muurahaisen torjunnassa ei kannata tehdä mitä vaan, sillä vääränlainen torjunta saa ongelman pahentumaan ja leviämään. Faaraomuurahainen on n. 2mm pitkä, kuvan värinen (hiekan keltainen) ja hyvin näkymätön kokonsa ja värinsä takia.

Soitellen sotaan ...    

040- 754 09 55

Sähköpostilla tästä

Paluu aloitus sivulle.


 

 

Faaraomuurahainen suurennettuna .

Oikealla faaraomuurahainen laattasaumassa saniteettitilassa. Sauman leveys n. 3mm.

Kuvat ovat voimakkaasti suurennettuja.

Muistetaanhan, että kaikki kuvien oikeudet nauttivat tekijänoikeutta ja niiden käyttämiseen tarvitaan lupa. Yksityishenkilöt voivat käyttää vapaasti, mutta kaikenlainen hyötyminen kuvista kuuluu tekijälleen.